Media Gräver Sin Egen Grav

Börje Fors @pwrmos

Media har tidigare granskat makten, men numera så har makten och media med få undantag samma vänsterperspektiv när det gäller invandring och mångkultur (dvs islam). Med tiden har media skaffat sig en ny roll som propagandister för massinvandring och maktens handgångne uppfostrare och inpiskare av folket. Nationalistiska partier har uppstått som en reaktion mot de etablerade partiernas massinvandringspolitik och de alternativa medierna har uppkommit pga missnöje med gammelmedias okritiska vurm för massinvandring och mörkande av dess problem.

I takt med ökad tillgång till bredband och de sociala mediernas utveckling så har medias mörkande och ljugande kunnat avslöjas med allt kortare fördröjning och större spridning. Trots att media avslöjas med lögn efter lögn och att internet sällan glömmer så fortsätter ljugandet med den massiva övertygande kraften hos en nära nog enig journalistkår. Brexit och det amerikanska presidentvalet gör dock att marken börjar gunga under fötterna och att desperationen tilltar.

Nu börjar politiker hävda att de tänkt om när det gäller migrationspolitiken. Men de har med journalistkårens benägna bistånd under många år med dårars envishet avvisat alla sakliga argument och fakta när det gäller ekonomi, jobb, bostäder, kulturkrockar, kriminalitet, islamism, jihad, hederskultur etcetera. De har tvingats retirera tum för tum men under kompakt motstånd.

På samma sätt är det med synen på islam. Vänstern, de politiskt korrekta och journalistkåren retirerar endast när en position blir omöjlig att behålla utan att mista all trovärdighet och därmed också inflytande. Men omvändelse under galgen ska inte förväxlas med att byta övertygelse på djupet.

Media ser det fortfarande som sina främsta uppgifter att främja massinvandringen genom att sprida massiv känslobaserad propaganda om hur synd det är om flyktingarna och att hålla debatten inom gränserna för åsiktskorridoren genom att agera åsiktspolis och bland annat peka ut överträdare! Sverigedemokraterna är stämplade som oberörbara “onda” främlingsfientliga rasister och den eller de som vidrör en sverigedemokrat riskerar att uteslutas från de “godas” gemenskap och bli stämplade som paria.

Massinvandringen medför en snabb demografisk omvandling av Sverige och västvärlden i riktning mot minskande dominans för den vita ursprungsbefolkningen vilket är ett uttalat “antirasistiskt” mål. Men det finns ingen plan för mångkulturen, i alla fall ingen som går att presentera och sälja in. Men uppfattningen om att invandringen av lågutbildade från dysfunktionella och primitiva kulturer måste fortsätta är närmast helig ändå.

Sverige har en befolkning på snart 10 miljoner varav ca. 7 milj (sakta minskande) svenskar, dvs svenskfödda med två svenskfödda föräldrar. Och med en årlig befolkningsökning på mellan 50 – 100 tusen så kommer svenskarna att bli i minoritet om 40 – 80 år. Det är 27 år sedan Berlinmuren föll 1989 och 71 år sedan Andra världskrigets slut 1945 och tiden stannar inte.

Tänk bara på hur väl vänstern kommer ihåg korstågen för mer än 800 år sedan och islams så kallade guldålder. För att inte tala om hur oroliga “alla” är över att den globala uppvärmningen ska bli större än två grader om 100 år! Om 100 år så är Sverige en muslimsk stat om nuvarande invandring tillåts fortsätta, med en svensk minoritetsbefolkning som kommer att ha mycket större bekymmer än att det kommer att bli något mindre iskallt badvatten på sommaren. Är det någon som tror att islam är en liberal progressiv kraft som kommer att göra de ateistiska och frigjorda svenskarna lyckligare än de är nu?

Demografisk Socialism

Vänstern skaffar sig en permanent kognitiv underklass genom massinvandring från länder med lågt medel-IQ som aldrig kan svika då den inte kan försörja sig själv på en högre nivå än skattebefriad minimilön i en avancerad ekonomi.

Den bistra sanningen är att den normalfördelade intelligensen inte har samma medelvärde för alla folkgrupper. Om det är Gud eller “Darwin” som är ansvarig för det spelar ingen roll. De bryr sig helt enkelt inte om vad vi tycker. Och den som skulle kunna tänkas ändra på det är i så fall inte ”Darwin”.

Skillnaderna i medel-IQ är mycket stora till judars 115, östasiaters 105 och vitas 100 fördel. Länderna som de flesta asylinvandrarna kommer ifrån har en betydligt lägre medel-IQ: Irak 87, Afghanistan 84, Iran 84, Syrien 83 och Somalia 68.

iq-research

 

medel-iq-globalt-urval

Om välfärden belastas hårt men inte överlastas helt genom att vänstern bromsar invandringen innan ekonomin går helt överstyr, så kommer kraven på högre bidrag och mer socialism att dominera från alla nya och gamla bidragstagare.
Med ett hårdare skattetryck så minskar skattebetalarnas manöverutrymme. Har svensk medelklass råd att betala för välfärden flera gånger, för de med skattebefriade minimilöner och sig själva via skattsedeln plus kompletterande privata försäkringar. Samt köpa tjänster från de med minimilön så att de kan behålla sina jobb och inte bli helt beroende av bidrag. Kommer skattebetalarna att med röstsedelns hjälp kunna undvika att hamna i lättmanipulerade bidragstagares järngrepp, eller kommer de med skattefri minimilön att lockas av nyliberala budskap om skattesänkningar för alla som tjänar mycket mer? De förstår nog att de “rika” måste betala höga skatter för att alla ska få lika tillgång till välfärden. Är inte risken överhängande att medelklassen utarmas, välfärden skadeskjuts och att vänstern vinner matchen för alltid.

Varför undviker de borgerliga dessa frågor som pesten? Har de borgerliga några planer för att förhindra vänsterns slutgiltiga seger genom förändrad demografi? Eller tänker de lämna över makten för gott utan strid därför att de inte vågar närma sig frågor där vänstern kommer att dra rasistkortet.

De flesta har inga problem att förstå den demografiska och kulturella förändring som kommer att ske på ett rationellt plan, men väl att acceptera den fulla vidden av den på djupet. Förändringen är för stor för att till sig, att nuvarande invandringspolitik på allvar och oåterkalleligen kommer att göra svenskarna till en minoritet i Sverige.

Likväl fortsätter media och de politiskt korrekta trots allt högljuddare protester att driva en invandringspolitik som står i strid med Sveriges och svenska folkets objektiva intressen. Det finns ingen anledning för svenska folket att göra sig självt till minoritet i eget land. Tvärtom det är en mycket farlig utveckling. Har de västerländska anti-nationalisterna och globalisterna några vänner i världen utanför väst så att öppnandet av gränser, dubbelt medborgarskap och tillgång till välfärd sker ömsesidigt? Eller sträcker sig ömsesidigheten inte ens till att ta emot sina egna medborgare som vägrats asyl i väst.

Reaktionen på denna omvandling av samhället skulle nog inte bli så stor om den fungerade väl, men det gör den helt uppenbart inte. Vi ser ett ständigt tilltagande bidragsberoende, utanförskap, hederskultur, segregation, åldringsrån, sexuella trakasserier, gruppvåldtäkter, gängkriminalitet och jihadism. Samtidigt som vi ser sjunkande skolresultat både i förorten och i Pisa generellt.

Etableringen på arbetsmarknaden är svag och självförsörjningsgraden stadigt sjunkande. Och det är precis samma utveckling här som i alla andra västländer. Östeuropa håller än så länge emot.
Allt fler börjar förstå att det inte är några tillfälliga problem som snart kommer att lösa sig när vi får ordning på integrationen trots mediernas och politikernas ständiga försäkringar om motsatsen. De flesta tycker att de har hört det påståendet till leda, samtidigt som det bara har blivit sämre och sämre. Är det någon som tror att integrationen skulle fungera lika dåligt om flyktingarna bestod av judar och östasiater?

Media skyller de tilltagande motsättningarna och kaoset i förorterna på Sverige och svenskarna. Ju färre svenskar i en förort desto större problem. Samma fenomen som i USA, där städer med en mycket stor svart befolkningsandel, svart sheriff, svart distriktsåklagare, svart borgmästare och där de flesta cheferna i stadens förvaltningar också är svarta och där staden har styrts av Demokraterna i säg 50 år kännetecknas av att det i 100 procent av fallen går riktigt illa för dem, med hög arbetslöshet och kriminalitet. Och vilkas fel är det enligt media, de vita republikanska rasisternas förstås!

Och i Sverige hamrar media in att det på motsvarande sätt att de är de främlingsfientliga och rasistiska svenskarnas fel, samt att Sverige “hemsöks” av rasistiska strukturer. Och det spelar ingen roll hur många flyktingar Sverige än tar emot per år, det är alltid för lite och inhumant.
Gammelmedia har länge grävt en grop åt andra dvs för kritikerna av massinvandringen genom att stämpla dessa med epitet som unga arga lågutbildade vita män, främlingsfientliga, islamofoba, högerextrema, brunhöger, ultrahöger, nationalister, troll, populister, fascister, nyfascister, nazister, nynazister och rasister med en unken människosyn och som inte delar den rätta värdegrunden. Medias problem är att den lilla skaran oberörbara har blivit stor och att media har alienerat många potentiella läsare och tittare för gott.

Vänsterns och de politiskt korrektas syn på värdegrund är att, säg i känslomässigt runda tal så har 30 procent av svenskarna, 80 procent av finnarna, 100 procent av ungrarna, noll procent av invånarna i tredjevärlden och noll procent av de shariatroende muslimerna fel värdegrund. Vilket i klartext betyder att de “goda” struntar fullständigt i vilken värdegrund de nya svenskarna har. De politiskt korrekta värnar om exempelvis palestiniernas rätt till ett eget land, men inte svenskarnas eller några andra vitas rätt till egna länder.

Både vänstern och flertalet av de politiskt korrekta är för mer eller mindre öppna gränser så länge som mottagningssystemet klarar av inflödet. Och det viktigaste av allt, de har ingen gräns för totalvolymen på sikt. Då de alltså i nuläget avser att låta invandringen av människor med bakgrund i tredjevärlden fortsätta för evigt. Det är inte en hållbar migrationspolitik då den gör svenska folket till en minoritet med tiden.

Börje Fors   @pwrmos   2016-12-20

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s